Ko je "botoks doktorka" srpske estrade koja je proterana iz Švajcarske: Od elitnog rada u Srbiji do muljanja u inostranstvu

U Srbiji ulepšavala poznate, u Cirihu radila na crno

Poznata doktorka estetske hirurgije iz Srbije Milica Đ. (35) i njen asistent deportovani su iz Švajcarske pošto ih je policija zatekla bez radnih dozvola u jednoj fizioterapeutskoj ordinaciju u Cirihu.

Milica Đ. i njen asistent dali su izjave policiji u sredu u fiziterapeutskoj ordinaciji na severu Švajcarske u gradu Ditikonu kod Ciriha, zbog sumnje da su duže vrme radili estetske korekcije pacijentima, i to oboje radeći bez licence za za estetske tretmane, preneli su lokalni švajcarski mediji.

Milica Đ. je u Srbiji poznati estetski hirurg. Ona ima ordinaciju u centru Beograda, u jednoj od najskupljih gradskih zona, u ulici koja važi za elitnu. Neki od njenih klijenata su veoma poznate ličnosti, među kojima ima onih iz sveta estrade, ali i iz nekih poznatih, veoma bogatih porodica.

Kada su novinari pokušavali da stupe u kontakt sa njom nije se javljala na telefon, koji se nalazi na njenoj zvaničnoj stranici.

Ona je postala sumnjiva švajcarskim istražiteljima jer je njena reklama na društvenim mrežama bila veoma dostupna javnosti i mnogo ljudi je znalo za nju.

Policija je u sredu upala radi kontrole u fizioterapeutskoj oridnaciji i u njoj zatekla srpskog fizioterapeita, Miličinog asistenta. Oni su od njega uzeli izjavu, a u međuvremenuu ordinaciji su pronašli pasoš Milice, a zatim su i nju pozvali da se vrati, nakon čega je i ona dala izjavu.

Oboje su zatečeni bez švajcarske raden dozvole i bez profesionalne lekarske dozvole za ubrizgavanje medicinskih prozivoda.

Kako piše švajcarski "Blik" u ordinaciju su pronađena i razna medicnska sredstva zakoje se sumnja da su ilegalno uvezena u Švajcarsku.

Policija je razgovor obavila i sa rukovodiocem oridnacije, 34-godišnjom državljankom Švajcarske, koja im je omogućila da se u njenom salonu bave kozmetičkim tretmanima.

- Ova žena imala je jake veze i tako sprečila da se dogodi veći skandal. Ipak, deportovana je u Srbiju - priča dobro upućeni izvor.

PEGLALA BORE BOGATAŠICAMA

Miličini pacijenti, preneli su švajcarski portali, bile su mahom imućne žene koje su želele da peglaju bore na licu i vratu. Policija je proveravala koliko je tretmana Srpkinja odradila i da li je neko od njenih pacijenata imao komplikacije, kao i koje je supstance ova doktorka ubrizgavala pacijentima.

(Telegraf.rs)