Poznata Jutjub zvezda poginula na električnom trotinetu (FOTO)

Njeni prijatelji i i porodica i dalje su u šoku

Foto: Printskrin/Youtube

TV i jutjub zvezda Emili Hartridž (35) stradala je dok je vozila električni trotinet, objavljeno je na njenom Instagram profilu. Kako strani mediji prenose, ona je stradala dok je vozila trotinet blizu svoje kuće u južnom Londonu u petak ujutru.

Fatalan je bio sudar s kamionom.

Još nema detalja o okolnostima nesreće. Njeni prijatelji i i porodica i dalje su u šoku.

Emili je mesečno beležila više od tri miliona pregleda na svom jutjub kanalu.

Posle veoma teškog perioda, nakon što je izašla iz depresije, krenula je u misiju da ukloni stigmu koja se upravo vezuje za anksioznost i depresiju. Jedan od pozitivnih ishoda njenog sloma je što je otkrila ljubav prema fitnesu i postala lični trener.

Pokrenula je i emisiju koja je ljudima nudila alternativne sadržaje ako ne vole teretanu. Pričala je i o mnogim životnim temama, uključujući muško-ženske odnose i dileme koje oni nose.

PRVA ŽRTVA NA TROTINETU U UK

Veruje se da je ona prva žrtva koja je u UK stradala na električnom trotinetu, a sa lica mesta objavljena je jeziva fotografija njene zaštitne kacige koju je policajac kao dokazni materijal stavio u providnu kesu.

Prva medicinska ekipa stigla je na lice mesta za svega 4 minuta, ali nisu uspeli da spasu nesrećnu ženu. Preminula je na licu mesta.

Inače, vožnja trotineta na javnim putevima u UK nije dozvoljena.

- Važno je da trgovci upozoravaju kupce da vožnja trotineta na javnim putevima nije dozvoljena - kazao je portplatrol Departmana za saobraćaj.

Iz tog Departmana upozoravaju da je električni trotineti sa sobom nosde opasnost i da je širom Evrope i drugih zemalja registrovano više smrtnih slučaja i ozbiljnih povreda.

AP navodi čak da je u SAD od početka 2018. registrovano čak 11 smrtnih slučaja na električnim skuterima.

(Telegraf.rs/dailymail.co.uk)