Detalji o pogibiji Nastje (18): Stavila status da treba raditi ono što vas plaši i poginula

Ruski mediji danas pišu o pogibiji ove mlade blogerke koja je imala preko milion pratilaca na popularnoj društvenoj mreži Instagram

Foto: Instagram/Nastyatropi

Poznata ruska blogerka Nastja Tropitsel poginula je na Baliju nakon pada sa motocikla. Uzrok smrti je jak udarac u glavu, a 18-godišnjakinja je umrla na licu mesta.

Ruski mediji danas pišu o pogibiji ove mlade blogerke koja je imala preko milion pratilaca na popularnoj društvenoj mreži Instagram.

- Nažalosr, naša Nastja više nije sa nama. Ne mogu da poverujem. Mama - navodi se u poslednjoj objavi na mreži.

Gazeta.ru piše da je Nastja vozila motocikl u gradu Kuta na Baliju. Motocikl je takođe vozio i jedan mladić, a nakon sudara je blogerka pala i udarila glavom.

Ova devojka je vodila blog posvećen frilenserima i zarađivanju na internetu.

- Sanjala sam o slobodi, tako sam postala milionerka sam 15 godina. Motivišem vas da radite ono što je nemoguće. Ja vam dajem krila i šaljem vas na slobodu - napisala je ona u opisu naloga na Instagramu.

Prvi milion zaradila je već za tri godine. Kako je govorila, Jutjub kanal je vodila od 12. godine, te je do 15. već skupila primamljivu sumu.

U jednoj od poslednjih objava, Nastja je napisala da je "najvažnija stvar raditi ono što vas plaši i napustiti komfort zonu".

Da podsetimo, početkom maja ove godine, američki bloger Kori La Beri umro je na svoj 25. rođendan. On je bio u automobilu sa Danijelom Silvom, koji je vozio, kada je Silva izgubio kontrolu i udario u znak i drvo.

Video: Poslednji snimak poznate blogerke: Poginula 18-godišnja Anastasija

(Telegraf.rs)