Manekenka nađena mrtva ispred bolnice posle izlaska sa drugaricom: Porodica sumnja da je drogirana

Njena drugarica bori se za život u drugoj bolnici

Porodica manekenke iz Kalifornije, koja je pronađena mrtva ispred bolnice nakon izlaska sa drugaricom, tvrdi da je drogirana.

Kristi Džajls (24) pronađena je bez svesti na pešačkoj stazi ispred bolnice u Kalver Sitiju u subotu.

Njen suprug Džan Silijes rekao je da se na snimku vidi kako njeno telo ostavlja grupa muškaraca, koji su bili u automobilu bez tablica.

Manekenka i njena prijateljica Hilda Marsela Kabrales-Arzola (26) poslednji put su viđenje u petak nakon što su otišle na žurku u skladištu u Los Anđelesu.

Tokom žurke, Hilda je navodno upoznala muškarca sa kojim se dogovorila da svi odu na after-parti u Holivud Hilsu, preneo je Sun.

Međutim, dva sata kasnije pronađeno je Kristino telo, dok je Hilda pronađena kako se bori za život u drugoj bolnici.

Suprug preminule Kristi bio je u San Francisku za to vreme.

- Stigao je Hildin toksikološki izveštaj, mislim da su pronašli heroin u njenom sistemu, a to nije nešto što bi njih dve uzele, ne dobrovoljno - rekao je Silijes.

Rekao je da je uspeo da prati njen telefon i povrati sve poruke preko iCloud-a.

- Dobio sam sve poruke koje je razmenila sa svima te noći i u 5:30 je pisala Marseli, devojci sa kojom je bila, rekavši joj "hajdemo odavde" sa emodžijem širom otvorenih očiju - dodao je on.

Veruje da, na osnovu informacija sačuvanih na iCloud-u, njegova žena nije proveravala ili odgovarala na poruke nakon toga.

Na stranici GoFundMe, koju je otvorila njena porodica, piše da su trojica muškaraca, obučena u crno, sa maramama preko lica, ostavila njeno telo na pešačkoj stazi ispred bolnice.

Porodica veruje da je isto vozilo viđeno kako ostavlja Hildu ispred druge bolnice.

Video: Samo nekoliko sati pre pogibije Ana je sa drugarima pevala i veselila se

(Telegraf.rs)