U kući strave kod Berlina nađeno oproštajno pismo: Najmlađa žrtva imala samo 4 godine

Ubijene članove porodice je u subotu pronašao komšija

Foto: Tanjug/AP

Nemačka policija je u subotu u gradu Kenigs Vusterhauzen u Brandenburgu, 20 kilometara od Berlina, pronašla mrtvu petoročlanu porodicu. Mediji prenose da je u kući pronađeno i oproštajno pismo.

Otac Devid R. (40), njegova žena Linda R.(40) i ćerke stare 10, osam i četiri godine su imali ubodne rane i rane od vatrenog oružja.

U nedelju je objavljeno kako su istražitelji u kući pronašli oproštajno pismo pa se pretpostavlja da je došlo do tzv. proširenog samoubistva.

Ubijene članove porodice je u subotu pronašao komšija. Njemu je bilo čudno što je sve tiho pa je kroz prozor terase pogledao u unutrašnjost kuće. Tada je video mrtva tela i nazvao je policiju.

Iako se pretpostavljalo da su bili mrtvi već nekoliko dana, prema poslednjim informacijama oca je živog jedan od komšija video u petak. Otac je radio kao nastavnik, a majka je predavala na fakultetu. Starije devojčice su išle u školu, a najmlađa u vrtić.

Susedi su u šoku budući da je reč o malom mestu u kojem se svi poznaju.

- Porodica je bila jako aktivna u zajednici, deca su bila super. Svi su voleli život. Ovo što se dogodilo niko ne može da razume - kažu susedi za Bild.

Navodno je porodica poslednjih dana bila kod kuće jer su bili u samoizolaciji zbog koronavirusa.

Video: Kuća strave na Dedinju: U ovoj garaži je bilo zakopano telo majke

(Telegraf.rs)