Matija (2), tata i baka poginuli kad je na njih naletela Nemica u audiju: Dečak bio na odmoru sa porodicom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Italijanska porodica, koja živi u provinciji Venecija, bila je na odmoru i šetala gradom, kada je na njih naleteo crni audi

Foto: Shutterstock

U gradu Santo Stefano di Kadore u Italiji došlo je do strašne nesreće kada je vozač audija nemačkih registarskih oznaka naleteo na petočlanu porodicu, ubivši malog Matiju (2), njegovog oca i baku.

Mali Matija je preminuo ubrzo nakon dolaska u bolnicu, dok su u nesreći stradali i njegov otac Marko Antonielo (48) i njegova baka Marija Gracija Zuin (65).

Majka (42), koja je gurala kolica u kojima je bio Matija, lakše je povređena, dok je njegov brat, koji je vozio bicikl, preživeo.

Do nesreće je došlo u četvrtak, 6. jula u centru italijanskog gradića, dok je porodica, koja je bila na odmoru, šetala uskim trotoarom.

Deda dečaka odveden je u bolnicu u stanju šoka nakon što mu je pozlilo kada je stigao do mesta nesreće ubrzo nakon tragedije, prenosi Rai News.

Nemica, vozač crnog audija sa nemačkim registarskim tablicama, takođe je odvedena u bolnicu nakon nesreće.

Porodica, koja je iz Favaro Veneta u provinciji Venecija, otišla je u planinski rezort kako bi provela praznik u drugoj kući. Na njih je vozač audija naleteo oko 15.30 sati, dok su šetali gradom.

Istraga je pokrenuta protiv 30-godišnje Nemice koja je bila za volanom crnog audija, dok na ulici nema znakova kočenja.

Istražuje se da li je Nemica bila pod dejstvom alkohola ili droge tokom nesreće.

(Telegraf.rs)