Porodica iz Jagodine koja je nestala na putu za Grčku je dobro: Devojčica se javila baki

Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojčica se javila i rekla da su svi u redu

Foto: Shutterstock, Pixabay

Porodica iz Jagodine koja ne nestala na putu za Grčku i za kojom se od juče traga je dobro.

"Devojčica se javila da je sve u redu i da nisu imali internet, ali od roditelja to baka nije čula. Javljeno je i policiji ovde u Grčkoj. Kada se čujemo i sa roditeljima od devojčice, javićemo nove informacije", naveo je u grupi Grčka Info Cipe Mile koji je u konaktu sa članovima porodice.

On je dodao i da se porodica nalazi u Limenariji u Tasosu, te da je na telefonu na kojem su imali viber pukao ekran.

"Zvali su i roditelji, u Limenariji su na Tasosu, puk'o im ekran na telefonu na kojem koriste viber, zato ih nije bilo. Devojčica se javila da je sve u redu i da nisu imali internet, ali od roditelja to baka nije čula. Javljeno je i policiji ovde u Grčkoj. Kada se čujemo i sa roditeljima od devojčice, javićemo nove informacije", napisao je Cipe Mile u Fejsbuk grupi.

Podsetimo, sinoć je na društvenim mrežama, u brojim grupama pokrenut apel da se pomogne da se pronađu Aleksandar Joksimović i Snežana Stamenković iz Jagodine koji su sa dve ćerkice krenuli u nedelju na popularno grčko ostrvo i od tada im se gubio svaki trag.

Sestra nestalog Aleksandra navela je u jednoj od obaja da je porodica bila prešla granicu sa Makedonijom nešto posle 22 sata 6. avgusta kada su se i poslednji put čuli, a dobili su bili informaciju da su grčku granicu  prešli 7. avgusta u 00.30 sati.

(Telegraf.rs)