Dirljiva poruka prve dama Amerike: Da li su ovo najemotivnije reči upućene Kejt Midlton

Đ. Đ.
Vreme čitanja: oko 1 min.

ako je Bakingemska palata objavila zvanično da se dalje neće oglašavati u vezi sa procesom lečenja i stadijumom kancera, javnost se nada da će se Kejt vrlo brzo oporavati

Foto: Tanjug/AP

Kejt Midlton objavila je večeras da boluje od raka i da je podvrgnuta preventivnoj hemioterapiji. Nakon brojne podrške, ali i pojedinih negativnih komentara na društvenim mrežama, oglasila se i prva dama Amerike Džil Bajden.

Nakon što je princeza od Velsa danas prekinula tromesečnu tišinu i stavila tačku na brojna nagađanja i zavereničke teorije objavivši da ima rak, čiji tip i dalje nije poznat, Džil Bajden, supruga američkog predsednika Džoa Bajdena, pružila je podšku Kejt Midlton.

"Tako si hrabra, volimo te", napisala je prva dama Amerike na društvenoj mreži X (nekadašni Tviter) podelivši video u kojem se Kejt obraća zabrinutoj javnosti emotivnom porukom o svom zdravstvenom stanju.

 

Iako je Bakingemska palata objavila zvanično da se dalje neće oglašavati u vezi sa procesom lečenja i stadijumom kancera, javnost se nada da će se Kejt vrlo brzo oporaviti.

(Telegraf.rs)