Održana prva sednica Gradskog veća Novog Sada u novom sazivu (FOTO)

Predstavnici lokalne izvršne vlasti, odnosno članovi Gradskog veća, izabrani su na funkcije na sednici Skupštine grada u petak 1. jula 2016. godine

Danas je održana prva sednica Gradskog veća Grada Novog Sada kojom je predsedovao gradonačelnik Miloš Vučević koji je na tu funkciju izabran po drugi put.

Sednici održanoj u Gradskoj kući su, pored gradonačelnika, prisustvovali i njegov zamenik Srđan Kružević, član Gradskog veća za budžet i finansiranje Aleksandra Radak, član Gradskog veća za privredu Milorad Radojević, član Gradskog veća za socijalnu zaštitu i brigu o porodici i deci Tihomir Nikolić, član Gradskog veća za upravu i propise Milan Đurić.

Osim njih, prisutni su bili i član Gradskog veća za komunalne poslove Vladimir Stojković, član Gradskog veća za saobraćaj i puteve Aleksandar Kravić, član Gradskog veća za obrzaovanje Vladimir Jelić, član Gradkosg veća za kulturu Dalibor Rožić, član Gradskog veća za zdravstvo Zoltan Horvat, član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin i član Gradskog veća za urbanizam i zaštitu živote sredine Mira Radenović.

Predstavnici lokalne izvršne vlasti, odnosno članovi Gradskog veća, izabrani su na funkcije na sednici Skupštine grada u petak 1. jula 2016. godine.

(Telegraf.rs)