Današnja vremenska prognoza (11. septembar 2018. godine): Danas nas očekuje sunčano vreme sa temperaturom iznad uobičajenih vrednosti za ovo doba godine (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite Viva travel vremensku prognozu sa Katarinom, Kristinom, Sarom i Biljanom.

U Srbiji tokom dana u svim predelima Srbije biće pretežno sunčano i toplo. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, tokom dana povremeno i umeren do jak. Maksimalna dnevna temperatura od 24 do čak 30°C.

U Beogradu danas pretežno sunčano i toplo. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, tokom dana povremeno i pojačan. Minimalna temperatura 15°C, maksimalna dnevna 28°C. 

U Srbiji do kraja sedmice u većini predela biće pretežno sunčano i toplo. U petak posle podne i uveče umereno naoblačenje, a u subotu posle podne na jugozapadu i zapadu Srbije očekuje se pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Maksimalna temperatura do kraja sedmice kretaće se uglavnom od 25 do 31°C. 

U Beogradu do kraja sedmice pretežno sunčano i toplo, maksimalna temperatura biće do 30°C. U petak krajem dana i tokom večeri očekuje se umereno naoblačenje.

Danas iznad većeg dela Evrope suvo i sunčano. Najhladnije biće u Norveškoj sa temperaturom od 10 do 15°C, a najtoplije biće na jugu Portugalije, temperatura preko 35°C.

Na grčkom primorju danas sunčano. Duvaće slab do umeren severni vetar. Maksimalna temperatura kretaće se od 28 do 33°C. Na crnogorskom primorju danas toploDuvaće slab do umeren severoistočni vetar. Maksimalna temperatura od 25 do 28°C.Slične vremenske prilike očekuju se i na hrvatskom primorju. Biće sunčano i toplije. Maksimalna temperatura od 27 do 33°C.

Pogledajte prvi ovogodišnji sneg u Južnoj Africi:

(Katarina Korša/Telegraf.rs)