Današnja vremenska prognoza (25. septembar 2018. godine): Sunčano i veoma hladno, ujutru ponegde sa slabim mrazom (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

U Srbiji danas sunčano i veoma hladno, samo se tokom jutra na jugoistoku očekuje nešto više oblačnosti. Duva umeren do pojačan, povremeno i jak severozapadni vetar, krajem dana u slabljenju. Minimalna temperatura od 2 do 8, maksimalna dnevna od 11 do 17 stepeni.

U Beogradu takođe sunčano i veoma hladno. Duva slab vetar. Minimalna temperatura 6, maksimalna dnevna 16 stepeni.

Slične vremenske prilike u Srbiji zadržaće se do petka. Jutra će biti vedra i veoma hladna, ponegde sa maglom i slabim mrazom. Maksimalna temperatura narednih dana kretaće se oko 20. stepena.

U Beogradu narednih dana jutra će biti vedra i hladna, a tokom dana biće sunčano. Od srede do petka temperatura u blagom porastu, a u subotu će biti nešto više oblačnosti, pa je moguća i kiša.

Vremenska prognoza za Evropu:

Iznad većeg dela Evrope danas sunčano i hladno, u Moskvi sa kišom. Najhladnije u Stokholmu sa minimalnom temperaturom od 0 stepeni, a najtoplije na Pirinejskom poluostrvu, gde će temperature prelaziti 30. stepen.

U svim primorskim predelima osetno hladnije. Vetar jak i olujni severni i severoistočni. Na crnogorskom i hrvatskom primorju vedro sa maksimalnom temperaturom do 21. stepena, dok će u Grčkoj biti nešto više oblačnosti, a maksimalna temperatura iznosiće 22 stepena.

(Telegraf.rs)