Današnja vremenska prognoza (15. oktobar 2018. godine): Jutro sveže, u toku dana sunčano, do 23 stepena (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

Jutro u Srbiji vedro i sveže, u dolinama, kotlinama, duž rečnih tokova i na visoravnima sa maglom. Tokom dana očekuje se sunčano i relativno toplo vreme. Duva slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području povremeno i jak, a na jugu Banata sa olujnim udarima. Minimalna temperatura od 6 do 10, maksimalna dnevna od 19 do 23 stepena.

U Beogradu sunčano i relativno toplo za ovo doba godine. Duva umeren do jak jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 10, maksimalna dnevna 22 stepena.

U Srbiji i u narednom periodu jutra će biti vedra i sveža, u dolinama i kotlinama sa maglom, a tokom dana sunčano i dalje veoma toplo. Maksimalna temperatura kretaće se uglavnom od 20. do 25. stepena. U Timočkoj Krajini biće malo hladnije, a od četvrtka i uz nešto više oblačnosti.

U Beogradu narednih dana sunčano i relativno toplo, ali sa svežim jutrima. Maksimalna temperatura biće uglavnom od 18 do 23. stepena.

Iznad većeg dela Evrope danas sunčano, ponegde uz oblačnost, a u Londonu i Madridu sa kišom. Najhladnije u Moskvi sa temperaturom oko 10 stepeni, a najtoplije u Parizu sa maksimalnom temperaturom do 25. stepena.

(Telegraf.rs)