Sutrašnja vremenska prognoza (24. oktobar 2018. godine): Zbog jakog vetra, sutra osetno hladnije (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

Sutra u Srbiji pretežno oblačno, vetrovito i hladnije, mestimično sa kišom, uveče i noću na visokim planinama sa kratkotrajnim snegom. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar, povremeno i sa olujnim udarima, naročito na istoku Srbije i u planinskim predelima. Minimalna temperatura od 5 do 10°C a maksimalna dnevna od 11 do 16°C.

U glavnom gradu nakon suvog jutra, jače naoblačenje sa kišom. Duvaće jak, na udare i olujni severozapadni vetar. Minimalna temperatura 10 a maksimalna dnevna 14°C. U toku večeri razverdavanje, a temperatura u padu.

Srbija narednih dana:

U Srbiji u četvrtak ponegde slab mraz, dok se na severu očekuje nešto toplije vreme, ponegde sa slabom kišom. Tokom dana u svim predelima suvo i hladno. Maksimalna temperatura od 9 do 14°C.

U petak nesto toplije, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala. Maksimalna temperatura od 18 do 22°.

Za vikend nas očekuje sunčano i veoma toplo vreme, uz jak, na udare i olujni vetar južnih pravaca. Maksimalna temperatura od 20 do cak 26°C.

Evropa:

Iznad većeg dela Evrope sutra oblačno sa kišom i pljuskovima. Na planinama centralne Evrope očekuje se sneg. Najhladnije biće u centralnoj i severoistočnoj Evropi sa temperaturom od 5 do 10°C, a najtoplije na jugu Portugalije sa temperaturom do čak 30°C.

(Telegraf.rs)

Teme