Sutrašnja vremenska prognoza (22. novembar 2018. godine): Hladno sa slabom kišom, na planinama sneg (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

U Srbiji u četvratak umereno do potpuno oblačno i hladno, ponegde sa slabom kišom, dok se u planinskim predelima Srbije i u Timočkoj i Negotinskoj Krajini očekuju susnežica i sneg. Krajem dana i tokom večeri očekuje se smanjenje oblačnosti. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području tokom dana jak, potom u slabljenju. Minimalna temperatura od 0 do 5°C, maksimalna dnevna od 4 do 8°C, a u Timočkoj i Negotinskoj Krajini od 0 do 2°C.

Foto: Printskrin Weather2Umbrella

U Beogradu sutra oblačno i hladno sa slabom kišom. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 3°C, maksimalna dnevna 7°C.

Foto: Printskrin Weather2Umbrella

Srbija narednih dana:

U Srbiji u petak nakon maglovitog jutra, tokom dana suvo sa sunčanim intervalima. Maksimalna temperatura u većini predela biće oko 10°C. Za vikend se očekuje novo naoblačenje, ponegde sa kišom. Maksimalna temperatura u subotu od 8 do 14°C, a u nedelju od 10 do 16°C. Početkom sledeće sedmice u svim predelima oblačno i hladnije sa kišom, a potom se u palninskim predelima očekuju susnežica i sneg. U košavskom području duvaće jak i olujni jugoistočni vetar. U Timočkoj i Negotinskoj Krajini narednih dana biće tmurno i hladnije.

Foto: Printskrin Weather2Umbrella

I u Beogradu se za vikend očekuje novo naoblačenje, a biće uslova i za slabu kišu. Maksimalna temperatura u petak i subotu biće oko 10°C, a u nedelju do 15°C. Početkom sledeće sedmice oblačno i hladnije sa kišom, a duvaće jak jugoistočni vetar.

Foto: Printskrin Weather2Umbrella

Evropa sutra:

U četvrtak iznad većeg dela Evrope biće suvo. Kiša se očekuju na zapadu Evrope i u oblasti Atlantika, pljuskovi sa grmljavinom ponegde na Mediteranu, a sneg ponegde na istoku Evrope. Najhladnije biće na severu i istoku Evrope sa temperaturom od -5 do 0°C, najtoplije na jugu Grčke, temperatura do 20°C. 

Foto: Printskrin Weather2Umbrella

(Telegraf.rs)