DIRNUĆE VAS: Neverovatna priča o ljubavi između koze i magarca (VIDEO) (FOTO)

Prijateljska ljubav je oduvek bila jedna od najlepših emocija. Da li ste verovali da ova vrsta ljubavi postoji i među životinjama? Ukoliko ste sumnjali, pogledajte ovaj video

Nakon što budete odgledali video koji je objavljen na sajtu Enimal plejs, shvatićete zašto su prijateljske emocije okarakterisane kao najpleminiije, kako kod ljudi, tako i kod životinja.

Naime, ranije ove godine, zvaničnici za zaštitu životinja su zaplenili desetine pasa i još tri druge domaće životinje nakon čega su životinje bile smeštene u različite ustanove. Razlog za oduzimanje životinja su bili veoma bedni uslovi u kojim su životinje živele, kod čoveka koji ih je gajio.

Koza i magaraca su bili smešteni odvojeno u azil za životinje u Severnoj Kaliforniji, nakon čega su veterinari primetili da nešto nije u redu. Kako je vreme odmicalo, koza je sve manje jela, samo je spavala a nakon detaljnog fizičkog pregleda koji je doneo dobre rezultate, nadležni su odlučili da nešto drastično mora da se uradi.

Znajući za prethodne životne navike ovih životinja i za njihovo "prijateljstvo", odlučili su da ih ponovo spoje. Nakon tri dana to se i desilo, a koza je naprosto živnula.

Iako priča zvuči kao basna, video snimak će vam pokazati istinitu priču o prijateljstvu između koze i magarca.

(Telegraf.rs )