MAJKA DALA DOKAZ: Sina (5) mi posećuju patuljci! (VIDEO)

Video prikazuje sićušno stvorenje kako pretrčava iz kuhinje prema vrtu, a autorka snimka, izvesna Argentinka Silvija iz Santa Fea, je vlasniku kanala obećala još materijala koji navodno dokazuje postojanje tih mitskih stvorenja

Mog sina Bendžamina posećuju patuljci! Tako kaže poruka ispod videa objavljenog u aprilu na Jutjubu, a koji je zadnjih dana postao hit na društvenim mrežama.

- Bendžamin je često komunicirao s nevidljivim prijateljima, a imao je i naviku da se zavlači u ćoškove kuće. Suprug i ja smo mislili da je to normalno za njegov uzrast, a onda sam  snimila ovo! Bendžamin se tog dana ponašao izrazito nervozno, a shvatila sam i zašto kada sam ugledala sićušno stvorenje koje je iza sebe ostavilo grozan smrad i gotovo ispraznilo bateriju iz mobilnog telefona - napisala je.

Silvia je dodala da se Benjamin s tim entitetima igra i danas (sada mu je pet godina), i da ta malena bića nisu agresivna, samo prilično smrdljiva i neugodna jer znaju da vrište usred noći.

Ono što je čudno je da ovaj video nije ismejan u komentarima i nazvan montažom, već su drugi ispirčali svoja slična iskustva sa ovim bićima. Imate li ih i vi?

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)