Dva meseca nosio 73 miliona evra u novčaniku, a nije ni znao

- Da sam se javio tri nedelje kasnije ne bih dobio ništa. Srećom sve se dobro završilo. Kada samo pomislim da nisam bio ni svestan da više od mesec dana nosim u novčaniku loto listić vredan 73 miliona evra! - kaže srećni dobitnik lutrije u Francuskoj

Jedan Francuz je mesec dana u novčaniku držao loto listić, misleći da je osvojio 5.000 evra, ali kada je došao u lutriju saznao je da je dobio 73 miliona evra.

Milionski džekpot, koji je sedmi po visini ikada osvojen u Francuskoj, izvučen je još 2. decembra.

Srećni dobitnik, sa severoistoka Francuske, koji je igrao na lutriji "Evromilion" putem interneta, jednostavno je zaboravio da proveri brojeve, a kada je to konačno učinio, na njegovom uobičajenom prodajnom mestu mu je rečeno da njegov dobitak premašuje 5.000 evra, te da treba da se obrati centrali.

- Da sam se javio tri nedelje kasnije ne bih dobio ništa. Srećom sve se dobro završilo. Kada samo pomislim da nisam bio ni svestan da više od mesec dana nosim u novčaniku loto listić vredan 73 miliona evra! Nikada ništa nisam dobio. Igrao sam s nadom da ću jednog dana osvojiti neku manju sumu - ispričao je novopečeni milioner koga su u lutriji, kada se konačno pojavio, pozdravili jednim: "Čekali smo na Vas!" - rekao je on.

(Telegraf.rs / Tanjug)