DA LI JE MOGUĆE? Bravo savetuje klinke kako da zadovolje momke! (FOTO)

- Nemoj se plašiti da ćeš mu povrediti penis. Dokle god ga ne stisneš suviše jako ili ga ne ogrebeš noktom - sve je okej. Najpre ga opipaj, a potom kreni lagano - objašnjava se u članku časopisa "Bravo".

Neverovatni saveti se pojavljuju sve više na medijima. Jadan od najnovijih osvanuo je u svetskom časopisu za mlade "Bravo" u kom se nalazi detaljno uputstvo o tome kako zadovoljiti muškarca.

- Nemoj se plašiti da ćeš mu povrediti penis. Dokle god ga ne stisneš suviše jako ili ga ne ogrebeš noktom - sve je okej. Najpre ga opipaj, a potom kreni lagano. Možeš ga nežno masirati šakom. Momci vole kad im poraste u tvojoj ruci. Uhvati ga dlanom i laganim pritiskom povlači gore-dole. To se može uraditi i ako je penis obrezan, tj. kad mu je kožica uklonjena. Budi sasvim nežna, a ukoliko si nesigurna, pitaj ga dopada li mu se to što radiš - piše u članku "Kako zadovoljiti momka!"

Odeljak "Love & sex" u kom se nalaze ovi saveti sadrži i iskustvo petnaestogodišnje Sanje.

- Najpre polako, a onda sve brže povlačim kožu penisa gore-dole. Ovo je tako jednostvano. On glasno uzdiše - prija mu? Uzdiše sve glasnije, jako je krut i odjednom - oooh! Izbacuje spermu. Opa! - kaže navodno Sanja.

U nekoliko navrata smo pokušali da kontaktiramo redakciju časopisa "Bravo" kako bi od njih dobili objašnjenje, ali u tome nismo uspeli.

(Telegraf.rs)