LUDI TINEJDŽER NAPRAVIO SELFI NA 180 METARA: Hrabri momak pružio građanima neverovatan pogled na grad! (FOTO) (VIDEO)

Njima je trebalo tri i po sata da stignu do vrha gde su sa GoPro štapom napravili prelepu, ali i opasnu seriju selfi fotografija

Grupa neustrašivih tinejdžera iz Estonije je objavila niz selfi fotografija zabeleženih na 180 metara visokom televizijskom tornju. Oni su sve ovo uspeli da uslikaju bez zaštitne opreme, što ih čini i pomalo blesavim!

RAT JE RAT, ALI SELFI JE SELFI: Fotografija vojnika koji se slika u sred opsadnog stanja! (FOTO)

Derdevil Ervin Pankar (17) je rizikovao svoj život i sa dva najbolja prijatelja Kivom Pant (19) i  Jurijem Uloits (17) napravio neverovatne fotografije sa jarbola koji je izgrađen 1857. godine.

Njima je trebalo tri i po sata da stignu do vrha gde su sa GoPro štapom napravili prelepu, ali i opasnu seriju selfi fotografija.

Hrabar momak je bio svestan da na ovaj način može jako lako da pogine, ali je sam tražio uzbuđenje i neverovatnu dozu adrenalina. On je rešio da ljudim pruži pogled na grad kakav do sada nisu videli.

Inače, oni su morali da se na "kvarno" provuku pored obezbeđenja i velikog broja kamera kako bi se popeli na toranj bez merdevina.

- Ovo nije bio prvi put da smo se popeli na toranj, ali smo sada želeli da snimimo sve, jer je neverovatno - rekao je tinejdžer.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)