KAKVA TEORIJA ZAVERE: Pluton ne postoji, fotografije su PREVARA!

Šta to NASA pokušava za podmetne ili zataška navodnim snimcima Plutona?

Prve fotografije Plutona snimljene NASA sondama "New Horizons" bile su previše fantastične da se neki pametnjakovići ubrzo ne bi umešali da nam "razbiju iluzije".

VELIČANSTVENE FOTOGRAFIJE: Letelica Nju horajzons stigla do Plutona, nakon 10 godina putovanja (FOTO) (VIDEO)

Evo, objavljene su i prve teorije o tome, ko, na koji način i zašto manipuliše ovim snimcima i time sve nas prave "ovcama".

Nije mnogo vremena bilo potrebno da se pametnjakovići sa svih strana pojave i pojasne nam "plutonske budalaštine".

- Ovo je najobičnije vređanje inteligencije. Sve ovo verovatno je snimljeno u nekom studiju u Burbanku - govori autor videa koji se pojavio na Jutjub i u kojem se "dokazuje" da su fotografije lažne.

Čime on to pokušava da potkrepi?

Navodno, iz sopstvenog dvorišta teleskopom on vidi Jupiter koji je udaljeniji od Zemlje nego što NASA vidi Pluton koji je bliži.

UŽASNA TAJNA AMERIKE: Za dve godine MISTERIOZNO umrlo 74 radnika NASA, da li su videli NEŠTO ŠTO NISU SMELI? (FOTO)

Autor videa tvrdi da su sve to gluposti i da s pameti veze nema, ali i da je zabavno gledati NASA mudrijaše kako se znoje pokušavajući u sedam i po minuta da obrazlože svoje "budalaste teorije".

Neki od onih koji negoduju povodom čitave stvari idu i korak dalje i tvrde da je Pluton - hologram.

- Pluton? Samo se vi zabavljajte s ovom lažnom CGI fotkom. Ovo je najveća laž u istoriji! Probudite se! Naivni ste, šteta što su sve NASA-ine misije podvala! Ne verujte hologramima... - samo su neki od komentara brojnih korisnika Tvitera.

Svi su oni ništavni za čoveka koji tvrdi da ima neoborive dokaze da je čitava stvar notorna glupost. On kaže da Pluton zapravo ne postoji i da su sve te priče smislili i podmetnuli - iluminati.

DANAS JE JEDAN OD NAJVAŽNIJIH DANA U ISTORIJI ČOVEKA: Ova neverovatna slika je dokaz za to!

- Osnove. Bilo koje nebesko telo koje ne možete sa Zemlje videti teleskopom je lažno. Samo ova činjenica dokazuje da je Pluton izum iluminata. Iluminati su koristili NASA-u i sovjetsku svemirsku agenciju kako bi serijski proizvodili podvale kao što je ova s Plutonom - kaže "TruthIsNeverTooHorrible" koristeći ono što on kaže da je nepobitna logika..

Najbolje za kraj! Postoje i oni koji veruju da je NASA stvarno snimila "sporne" fotografije, ali da se radi o velikom pokušaju zataškavanja koji su oni, naravno, raskrinkali.

Naime, NASA jeste snimila fotke, ali pokušali su prikriti pravu istinu - na Plutonu su otkrivene vanzemaljske građevine.

(Telegraf.rs/Izvor: Index.hr)