VELIKA PREVARA SA KJUBRIKOM? Lažna vest o lažnom sletanju na Mesec srušila internet!

U nemontiranim snimcima "intervjua sa Kjubrikom", postoje dokazi da je "Kjubrik" u stvari glumac koji se zove Tom

"Stenli Kjubrik priznao da su Ameri lažirali spuštanje na Mesec"! Ova vest proširila se juče poput munje društvenim mrežama i medijima, pošto je svetlost dana ugledao snimak u kojem čuveni režiser navodno tri dana pred smrt priznaje da je sve bila laž.

U snimku koji je navodno napravio režiser T. Patrik Marej, "Kjubrik" otkriva da je njegov najbolji film u stvari bio onaj o spuštanju na Mesec, koji je producirao zajedno sa vladom SAD i NASA, za koji je ceo svet mislio da je istina, a ne proizvod mašte.

KJUBRIK TRI DANA PRED SMRT PRIZNAO: Lažiranje sletanja na Mesec je moje remek delo! DA LI JE OVO ISTINITA ISPOVEST ILI PREVARA? (VIDEO)

On je u snimku izjavio da "ništa od toga nije istina, sletanje na Mesec je bilo fiktivno": “Fantazija, a ne realnost. Zar nije važno da ljudi saznaju istinu?”

Pogledajte oba snimka na kojima "Kjubrik" govori o ovome:

Ovaj snimak se prvi put u medijima pojavio 10. decembra na sajtu "YourNewsWire", i za samo nekoliko dana preplavio je društvene mreže. Inače, sam snimak kruži po internetu od avgusta 2015., i jedan je od nekoliko sličnih za koje se tvrdi da ih je snimio režiser T. Patrik Marej, za potrebe svog filma "Shooting Kubrick", navodno snimljenog sa režiserom 1999. godine, nedugo pre smrti filmskog genija.

Ovde je i prvi problem: Sam Marej tvrdi da je te godine imao dozvolu da snima Kjubrika, i da je intervju napravljen u maju 1999. godine. Ovo bi bio, najblaže rečeno, neverovatan poduhvat, s obzirom na to da je Kjubrik umro dva meseca ranije, 7. marta 1999. godine.

Iako ovo može biti samo greška u kucanju, to ipak nije najveći problem sa ovim snimkom. Ono što bode oči svima koji znaju nešto o Kjubriku je činjenica da čovek sa snimka jednostavno niti zvuči niti izgleda kao Stenli Kjubrik. Procenite i sami, ovo je autentični snimak Stenlija Kjubrika, sa dodele nagrade "D. W. Griffith", 1997. godine:

Dalje, u nemontiranim snimcima "intervjua sa Kjubrikom", postoje dokazi da je "Kjubrik" u stvari glumac. Na snimku ispod premotajte na 14. minut, i čućete da čovek koji snima video "Kjubrika" zove "Tom", a zatim mu savetuje kako da ispriča nastavak priče. 

Posle svega se oglasio i portparol Kjubrikove udovice, koji je rekao da je ceo intervju lažan, i da Kjubrika nikad nije intervjusao neko ko se zove T. Patrik Marej, te da je cela priča izmišljena i lažna. 

Šta vi mislite o svemu ovome, napišite nam u komentarima!

(Telegraf.rs)