Ove dve rečenice koje mu je konobar napisao na RAČUNU ostavile su ga bez teksta. A i VAS će (FOTO)

Kada je zatražio račun, čovek nije mogao da veruje šta je bilo ispisano na njemu

Ljudi poput Indijca Akliša Kumara ne sreću se svaki dan. Na prvi pogled, to je običan čovek, koji radi u marketingu jedne kompanije sa sedištem u Dubaiju. Međutim, poslednji put kada je išao poslom u Indiju, napravio je nešto što je ostavilo dubok trag u njegovom srcu i srcima gladne dece, koju je tamo zatekao.

Zanimljivosti iz celog sveta pratite na Facebook stranici TELEGRAF ZANIMLJIVOSTI.

Akliš je odseo u hotelu Sabrina. Kada se spremao da ode na večeru u restoran, dogodilo se nešto što mu je zauvek promenilo život. Dok je sedeo uz prozor restorana, pogledao je na ulicu. Pravo u oči gledalo ga je izgladnelo dete. U grlu mu je zastala knedla.

Konobaru ostavili napojnicu na stolu, ali kad je video šta je u novčanici, ostao je zaleđen! (FOTO)

Rukom je pokazao malenom dečaku da uđe u restoran. Mališan je poveo i svoju sestru. Akliš im je rekao da sednu za njegov sto i naruče što god žele. Deca su ga poslušala, naručila su i večerala su u tišini. Kada su završili, deca su otišla da operu ruke i izašla su iz restorana.

Kada je Akliš zatražio račun od konobara, usledilo je iznenađenje. Umesto novčanog iznosa na računu je pisalo:

- Nemamo kalkulator kojim bismo naplatili humanost. Neka ti dobro dobrim bude vraćeno! - rukom je bilo napisano na računu.

Kumar je pokušao da sazna ko je napisao poruku i podmirio račun, ali u restoranu to nisu hteli da mu kažu. Čini se, ipak, da se dobro dobrim vraća.

(Telegraf.rs / Izvor: Net.hr)