UPOMOĆ, MUŽ (54) MI SE PRETVORIO U GANGSTERA: Umrećete od smeha kad pročitate problem ove žene

Suprug jedne Hrvatice je u šestoj deceniji svog života počeo da sluša popularnu "rep" muziku i da je doziva sa "my nigga", što je nju veoma uplašilo, pa je zatražila pomoć psihologa

Na internetu je postala hit jedna fotografija na kojoj je uslikana prepiska između nesrećne žene iz Hrvatske, koja smatra da je njen muž postao gangster, i odgovor psihologa.

Naime, radi se o tome da suprug ove upašene žene počeo da sluše popularnu "rep" muziku, da joj svaki dan govori "my nigga" i da se oblači kao gangster.

- Draga Milana, već sam 20 godina u braku te sam bila zadovoljna do prije dva mjeseca. Naime, moj muž koji je već u zrelim godinama (54) u posljednje vrijeme stalno sluša rap glazbu. Počeo se oblačiti kao gangster te mi se svakodnevno obraća s "my nigga" iako mislim da on ne zna što to zapravo znači. Ne znam što preduzeti po tom pitanju, je li to kriza srednjih godina ili njegov neispunjen dječački san? - pitala je Hrvatica.

Međutim, verujemo da ona nije očekivala odgovor psihologa koji joj, na prvi pogled, nimalo nije pomogla.

- Ako su novi stil odijevanja i novi nadimak koji vam je suprug dao najgori simptomi njegove krize srednje dobi, mislim da nemate razloga za brigu! Ne trebate ništa preduzeti, uživajte u njegovom novom "looku",  a možda zavolite i njegov novi glazbeni ukus. Mudro bi bilo da ga pretjerano ne kritizirate i ne suprotstavljate mu se. Ipak je riječ o bezazlenoj zabavi - glasio je odgovor.

(Telegraf.rs)