Ovaj klinac ima 14 godina, a odbio je poslovnu ponudu od 26 miliona evra (VIDEO)

Jedna poznata kompanija za proizvodnju paketa za prvu pomoć ponudila je Tejloru neverovatno svotu novca koju je on odbio jer želi da vidi i proba "dokle njegova ideja može da dogura"

Većina dečaka u tinejdžerskom dobu nema preduzetnički duh, međutim, Tejlor Rozental iz Amerike definitivno nije jedan od njih! On je 14-godišnjak koji je izumeo automat "RedMed" za brzu isporuku prve pomoći! Njegova ideja je zaživela, a onda je usledila novčana ponuda od neverovatnih 26 miliona evra, koju je dečak ODBIO!

On ima samo 15 godina, ali je uradio nešto zbog čega će ga pamtiti ZAUVEK!

Jedna poznata kompanija za proizvodnju paketa za prvu pomoć ponudila je Tejloru neverovatno svotu novca koju je on odbio jer želi da vidi i proba "dokle njegova ideja može da dogura".

Tejlor je strastveni bejzbol navijač koji je na ovu genijalnu ideju došao kada je video kako mu drugari padaju na terenu, ali teško mogu da saniraju svoje povrede jer nigde ne mogu da pronađu flaster.

- Da li ste ikada bili u parku i pustili dete da se igra, međutim, ono je palo i povredilo se. E, pa, u tim situacijama je potrebno da odete do najbližeg "RedMed" automata po flaster - rekao je Tejlor.

Inače, Tejlor je do sada privukao veliki broj investitora i njegovi finansijski potencijali iznose preko 87.000 evra.

Oko 100 automata prve pomoći nalazi se u jednom od najvećih američkih avanturističkih parkova Siks Flegs (Six Flags).

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)