PROGUTAO JE ŽIVOG MIŠA, PA POPIO PIVO: Ljudi su bukvalno zgađeni ovim snimkom (VIDEO)

Video koji kruži internetom prikazuje čoveka kako jede žive bebe miševe. Udruženja za zaštitu životinja traže da bude uhapšen

Čovek za koga se veruje da je kineskog porekla, u klipu jede žive bebe miševe koje potapa u soja sos.

TUŽNA SCENA IZ ŠOPING-CENTRA: Zarobili polarnog medveda da bi kupci pravili selfije (FOTO)

U verovatno najočajnijem pokušaju da dođe do svojih 15 minuta slave, mladić je izazvao bujicu negativnih komentara i najstrožih osuda.

Video prikazuje mladića kako uzima živog miša između svojih štapića za jelo, potapa ga u činiju sa soja sosom, nakon čega ga prinosi ustima i pregrize na pola. Ukus mu se očigledno nije baš svideo pa je svom umaku dodao vasabi pastu pre nego što je uzeo i drugi zalogaj.

Veruje se da je video snimljen u Kini, gde je nekadašnji delikates jedenja živih životinja sada zabranjen.

-Jedenje živih sisara je zabranjeno u celom svetu osim u Kini, ali molimo vas da ako neko prepozna čoveka na snimku, odmah prijave vlastima zbog zabrinutosti za javnu sigurnost- izjavila je Mimi Bekeči, direktorka udruženja PETA.

-Ponašanje ovog čoveka pokazuje nedostatak empatije, kao i želju da nameće svoju vlast nad nemoćnima, što se često manifestuje i na druge antisocijalne načine, poput nasilnih zločina nad ljudskom vrstom- rekla je u nastavku i takođe dodala da su psihološka i kriminološka istraživanja pokazala da većina nasilnih sociopata počinje od mučenja životinja, prenosi britanski Mirror.

Nadaju se da će uskoro pronaći čoveka.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)