IZBACILI SU ME IZ ŠKOLE ZBOG KOSE: Da li i vi primećujete to što je direktora razbesnelo? (FOTO)

Incident se dogodio u britanskom gradu Volasi

Keli Karni iz Velike Britanije tvrdi da je njena ćerka Fej bila isključena sa časova jer je ofarbala kosu, iako su njeni plavi pramenovi bili gotovo nevidljivi. Incident se dogodio u Volasiju u Velikoj Britaniji.

OMBRE PRAMENOVI SU OUT: Novi trend će potpuno preporoditi vašu kosu!

- Fejini pramenovi deluju prirodno i gotovo da su nevidljivi. Njena kosa izgleda isto kao i pre - objašnjava majka Keli.

Škola u Volasiju poslala je roditeljima dopis da deca na časove ne mogu da dolaze sa ofarbanom kosom i ekstremnim frizurama.

Međutim, majka tvrdi da ćerkina frizura ni u kakvom smislu nije ekstremna i neprimerena.

- Pramenovi nisu pink, zeleni ili narandžasti. Nisu čak ni svetlo plavi. Ovo je prvi put da je moja ćerka izvukla pramenove. Fej je uvek bila dobar učenik i ovo je jednostavno smešno - istakla je njena majka, dodajući da bi škola trebalo da bude fokusirana na učenje i obrazovanje, a ne na to šta deca oblače i kako izgledaju.

Fej i dalje ima pramenove, ali ju je majka sutradan u školu poslala sa vezanom kosom kako se oni ne bi videli. Takođe, pitala je profesore da li je dozvoljeno da Fej takva ide u školu, ali odgovor još uvek nije dobila.

(Telegraf.rs / Izvor: thesun.co.uk)