Ženi invalidu niko nije hteo da ustane da bi sela. Ona je onda učinila da svoj sebičluk nikada ne zaborave (FOTO)

Dvojica muškaraca su odbijala da ustanu sa mesta i ignorisali su Ket, a onda je ona odlučila da ih posrami na društvenim mrežama

Ket Li (43) je invalid, a uprkos tome što je bolesna i ne može da vodi normalan život, njoj su dvojica muškaraca koji su vozom iz Londona putovali za Skipton namerno zauzeli mesto koje je rezervisala i pritom su odbijali da ustanu.

MONSTRUOZNO: Obezbeđenje na aerodromu BRUTALNO maltretira NEPOKRETNU devojku!

Dvojica muškaraca su odbijala da ustanu sa mesta i ignorisali su Ket, a onda je ona odlučila da ih posrami na društvenim mrežama.

- Upoznajte ovu "gospodu". Oni su zauzeli mesta koja smo Rejč i ja rezervisale. S obzirom na to da sam invalid, lepo sam im objasnila zbog čega mi je to mesto neophodno. Međutim, nisu se obazirali. Sigurna sam da su njihove žene i majke ponosne na njih - napisala je Ket pored objavljene fotografije.

Iz  kompanije "Virgin Trains", u čijem se vlasništvu nalazi voz kojim je Ket putovala, napominju da ukoliko putnik ne može da dođe do mesta koje je rezervisao, obezbeđenje voza mora da uradi sve što je u njihovoj moći kako bi pomerili putnike koji su to mesto zauzeli. Međutim, oni ne mogu da takve putnike jednostavne izbace iz voza, ali zato onome ko je rezervisao mesto moraju da pronađu odgovarajuću zamenu.

Ket je pretrpela oštećenje nerava i neverovatan bol koji je pratio operaciju zbog čega je ona postala invalid i proglašena nesposobnom za rad.

(Telegraf.rs / Izvor: theladbible.com)