SUDAR MILIJARDI: Ovako izgleda čečenska svadba od 280.000 evra - pazite, ZABOLEĆE VAS OČI! (VIDEO)

Zanimljivo je da na spektakularnoj svadbi u restoranu "Luj IV" nije u potpunosti ispoštovana tradicija, pa su mlada i mladoženja zajedno sedeli iako je to protivno starim običajima

Kada se tajkun ženi lako je pretpostaviti da venčanje neće baš biti oličenje dobrog ukusa , ali kad svadbu pravi čečenski bogataš sasvim je logično da će ceremonija biti u konkurenciji za kič događaj godine.

Posle samo dva meseca poznanstva Elina Bazhaeva (21) se verila sa četiri godine starijim biznismenom Bekom Alijom Kanom Mamakaevom, a već pola godine kasnije usledila je glamurozna svadba.

Venčanje je održano u Monte Karlu, a kada se pogleda imovinski status porodica novopečenog bračnog para, sasvim je očekivano da je svadba organizovana u prestonici Monaka. Otac mlade Musa Bazhaev je predsednik kompanije "OJSC Alians Grup", dok je mladoženja naslednik grupe "Dorčester Fajnans" i "Alima Kozmetiks" i suvlasnik kompanije svog oca.

Zanimljivo je da na spektakularnoj svadbi u restoranu "Luj IV" nije u potpunosti ispoštovana tradicija, pa su mlada i mladoženja zajedno sedeli iako je to protivno starim običajima.  Ali, upravo zbog tradicije na svadbi nisu bili prisutni mladini otac i majka. Prema čečečenskim običajima, svadbu plaća samo mladoženja pa mogu doći samo članovi njegove porodice!

Elina je rekla "da" Beku (diplomirao u Londonu i govori šest jezika) u venčanici vrednoj 280.000 evra, koju je dizajnirao poznati kreator spektakularnih haljina Zuhair Murad.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)