NOSTRADAMUS PREDVIDEO TRAMPOVU POBEDU: Prema proročanstvu, sledeće što nas očekuje je - Treći svetski rat!

- Velika, besramna i smela svađalica. On će biti izabran za guvernera vojske. Biće neustrašiv. Slomljeni most, grad koji se onesvestio od straha - zapisao je Nostradamus

Pre nekoliko dana razni stručnjaci su počeli da tumače Nostradamusove stihove i na osnovu su njih zaključili da će pobednik predsedničkih izbora u SAD biti Donald Tramp i tako su bili uspešniji od mnogih političkih analitičara u SAD-u i svetu koji su predviđali pobedu Hilari Klinton.

NEKA PREDVIĐANJA SE VEĆ UVELIKO OSTVARUJU: Nostradamusovo proročanstvo za 2016. godinu trese CEO SVET

- Velika, besramna i smela svađalica. On će biti izabran za guvernera vojske. Biće neustrašiv. Slomljeni most, grad koji se onesvestio od straha - zapisao je Nostradamus.

- Lažni trubač će, prikrivajući ludilo, prisiliti Bizant (Vizantija) da menja svoje zakone. Iz Egipta će stići čovek koji će povući zakone i promeniti novac - stoji u još jednom stihu koji "stručnjaci" takođe povezuju uz pobedu Donalda Trampa na predsedničkim izborima, piše TheGamersDrop.

Neki stihovi su, tvrde neki, predvideli borbu između Trampa i Hilari.

- Plava će izaći da kompresuje onoga s kvrgavim nosem. Uslediće sudar i ona će ga izdati - zapisao je Nostradamus, a Viktor Bejns, predsednik američkog društva Nostradamus tvrdi da se ti stihovi tiču predsedničke kampanje kojoj smo, sve do juče, svedočili.

Nostradamus je, osim ovog dvoboja, za 2016. godinu navodno predvideo i Treći svetski rat koji će trajati 27 godina i poklopiti se sa pojavom "velike komete na nebu".

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)