Go i pomahnitao uleteo automobilom u crkvu, počeo da urla, a onda je prišao krstu i sve je postalo još bizarnije (VIDEO)

Svedoci su uvereni da je mladić bio pod uticajem droge

Meksička javnost bila je šokirana kada se na društvenim mrežama pojavio snimak muškarca koji je provalio automobilom u crkvu, a potom potpuno nag odlučio da se pomoli!

>>> PLJUS, PLJUS, SLEDEĆI: Možda je odraslima smešno kako ovaj pop krsti bebe, ali one su izbezumljene (VIDEO)

Incident se dogodio usred dana oko 14 časova u provinciji Najarit i prema prvim informacijama, sumnjalo se da je 29-godišnji muškarac za koga je poznato samo da se zove Pedro, hteo da prekine venčanje.

Međutim, sveštenik iz ove crkve Hoze Barera je demantovao ove pretpostavke i izjavio da je venčanje koje se održalo tog dana već uveliko bilo završeno kada je pomahnitali vozač uleto.

Na snimku se vidi kako automobil stoji nasred crkve, a potpuno goli muškarac sumanuto šeta okolo i urla na sav glas. U jednom trenutku zaustavlja se pred raspećem i, kako izgleda, počinje da se moli.

Kao da ovaj prizor nije bio dovoljno bizaran, pa se u kadru malo kasnije može videti i pas koji zajedno sa muškarcem stoji kod oltara!

Svedoci su uvereni da je mladić bio pod uticajem droge, ali pojavile su se i informacije da glavni akter ovog bizarnog incidenta, koga je policija malo kasnije uhapsila, pati od šizofrenije.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)