NAJVEĆE SISE NA SVETU: Povećala ih 12 puta, ali joj nije dosta - želi još veće! (FOTO)

Iako njenu decu zadirkuju u školi, Lejsi kaže da svi prijatelji njene ćerke žele da joj budu prijatelji na Fejsbuku, i da se sa njima igra kad ih ćerka dovede kući

Majka šestoro dece iz Majamija već je 12 puta operisala grudi, ali kaže da neće odustati sve dok ne dostigne veličinu L, piše "Dejli mejl". Deca Lejsi Vajld (44) tvrde da se stide zbog opsesije svoje majke, ali ona već za sledeću operaciju želi da postigne veličinu trostruki M. Tori (17), Majkl (15), Brendon (10) i Dženavev (5) kažu da ih u školi zadirkuju zbog majčinih velikih grudi.

Uprkos svemu, Lejsi Vajld, -pravo ime Paula Simonds, odlučna je u tome da dođe u posed najvećih grudi na svetu - većih od žene koju možete videti na slici gore, sa kojom Lejsi na njoj pozira.

- Kada mi ugrade trostruki M, imaću grudi koje će biti među pet najvećih na svetu. To će povećati moju mogućnost zarade. Želim to da uradim kako bi moja deca imala dobar život - kaže Lejsi.

Dvoje starije dece, Ajvi (27) i Silas (24), majku uveravaju da su njene operacije postale vrlo opasne. Zabrinuti su jer su nuspojave sledeće operacije zatezanja, bolovi i infekcije koje bi je mogle ubiti. Ipak, Lejsi ih uverava da će biti oprezna i već se priprema za operaciju.