Pijani Hitler sa golim Nemicama: Fotografije bluda i razvrata sa plavušama, ovako je harao poslednji bludnik Berlina (FOTO)

Hitler je preferirao plavuše, a fotografije ukazuju upravo na "nevaljale" igre koje je voleo da vodi sa njima

Fotografije koje kruže internetom godinama, a na kojima se nalazi Adolf Hitler u društvu golišavih devojaka, otkrivaju i drugu, manje poznatu stranu vođe Trećeg Rajha. Na osnovu njih se može zaključiti da je Firer voleo da uživa u društvu mladih devojaka, ali da je takođe voleo i dobru "kapljicu".

Francuski seljak PLJUNUTI HITLER sluša na radiju objavu rata nacističkoj Nemačkoj (FOTO)

Na jednoj od fotografija vidi se kako se pripiti Hitler nalazi između dve plavuše s čašom u ruci i da bukvalno jedva stoji na nogama. Devojke imaju raskopčane bluze, a jedna "nateže" piće iz flaše.

Na drugoj fotografiji, koja se takođe može pronaći na nekoliko sajtova, Hitler je okružen s četiri potpuno gole devojke, koje kao da igraju žmurke s njim, s obzirom na to da Firer ima povez preko očiju.

Na osnovu obe fotografije da se zaključiti da je Hitler preferirao plavuše.

Iako slike dugo kruže internetom, niko ne može da potvrdi njihovu autentičnost. Možda se neko samo poigrao s najvećim zločincem 20. veka, a moguće je da je ipak Hitler lično voleo da se uveri u kvalitete svojih omladinki.

Šta vi mislite? Ostavite nam odgovor u komentarima.

(Telegraf.rs)