Tajna Putinovih golih i opasnih fotografija: Zapad otkrio šta je čudno na ovim slikama i koja je skrivena poruka Rusa (FOTO) (VIDEO)

Jednom prilikom se oprobao i kao zubar, a kada je otišao da roni pronašao je dve amfore koje su postale značajno arheolško otkriće

Dobro je poznato da se ruski predsednik Vladimir Putin često slika na neobičnim mestima i u situacijama u kojima nam je prosto teško da ga zamislimo. Najpoznatije su one na kojima jaše konja bez majice, kako se mazi sa delfinima, kako se oprobava u ulozi zubara ili kada roni u potrazi za izgubljenim blagom.

Budi Putin na igrici: Vozi avion, bacaj bombe (VIDEO)

Istok i Zapad imaju različite interpretacije ovakvih njegovih postupaka. Na Zapadu ovakve fotografije smatraju čudnim, pa čak prave i gifove i ismejavaju ga zbog toga. Ističu da su ovi potezi koje on pravi zapravo postupci ego manijaka.

Postoje čak i čitavi sajtovi koji su posvećeni slikama na kojima je ruski predsednik bez majice. Takođe možete kupiti i akcionu figuricu Vladimira Putina u različitim odevnim kombinacijama.

U Rusiji ovakva Putinova propaganda ima značajnu političku ulogu. Predstavljen je kao moćan i voljen čovek koji može da ostvari sve što naumi.

Prikazuju ga kao čoveka koji se dobro snalazi sa decom, životinjama itd.

Često ga slikaju kako uskače i obavlja posao nekog drugog i postiže neverovatan uspeh.

Svet je pre nekoliko godina obišao i snimak kada Putin peva pesmu "Bluberry Hill".

Jednom prilikom se oprobao i kao zubar, a kada je otišao da roni pronašao je dve amfore koje su postale značajno arheolško otkriće.

Kasnije se spekulisalo da su amfore stavljene u more da bi ih Putin i pronašao.

Nikome u zemlji zapravo nije jasno kako bi funkcionisali bez njega pa se zato navodno ljudima "servira" da je Putin zdrav i jak, pa razloga za brigu nema.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)