RIJALITI TRAMPOVI kao "Kardašijanovi": Preko Bele kuće do multimilionskog biznisa, Melanija planira posebne poslove (VIDEO)

Do sada su se svi predsednici Amerike odricali privatnih poslova...

Porodica Tramp koristi svoju novu poziciju, ali i Belu kuću na isti način kao što Kardašijanovi koriste svoj rijaliti, rekao je Independentu Norman Aizen, bivši Obamin etički savetnik iz Bele kuće.

Tramp promenio mišljenje: Sada želi saradnju sa Kinom, poslao pismo Si Đinpingu

Ovi navodi došli su nakon što su objavljeni dokumenti koji Melaniji Tramp dozvoljavaju da "razvija multi milionske biznis odnose" i poslove u okviru Bele kuće. Isti dokumenti pokazuju da ona nije odstupila od brojnih poslova koje je vodila pod svojim brendom "Melanija".

Etički stručnjaci su zabrinuti jer im deluje kao da prva dama želi da izvuče maksimalnu korist od svoje nove pozicije, koja bi zapravo trebala biti okrenuta humanističkim disciplinama i javnim poslovima u korist zajednice, čime se inače prve dame bave.

Aizen je naveo da prva dama nije bila u Vašingtonu od inauguracije, da se ne bavi državničkim poslovima prve dame, već je potpuno posvećena svom biznisu.

U pomenutim dokumentima stoji da "gospođa Tramp ima jedinstvenu priliku da kao izuzetno poznata i uspešna osoba napravi multi milionsku korporaciju, koja će pomoći napretku zemlje", međutim, advokat porodice Tramp, Čarls Harder negira da se radi o privatnom biznisu već da je sve to u interesu nacije.

Ovo je Melanijin odgovor na tvrdnje medija da je bila eskort dama. I težak je 150 miliona!

- Trampovi nemaju jasnu granicu između privatnih biznisa i javnog i državnog posla. Očigledno je da svoje pozicije koriste za razvoj svog biznisa. Svi prethodni predsednici su se odrekli svojih poslova u ime države, a ovaj sadašnji jedini to nije uradio - kaže Aizen.

Prema njegovim rečima jedino što Tramp jeste uradio je da je vođenje svoje imperije prebacio na svoje sinove.

(Telegraf.rs)