Kanadski premijer ukrotio Trampa: Svi su pričali o njegovom čudnom rukovanju, a onda je ovaj čovek savladao "gorilu" (FOTO) (VIDEO)

Na društvenim mrežama mnogi komentarišu da se novi američki predsednik rukuje kao gorila, dok su drugi blaži u svojim osudama i ističu da on samo pokušava da se predstavi kao alfa-mužjak

Od trenutka kada je započeo bilateralne susrete sa svetskim liderima, nezaobilazna tema svih medija jeste "čudno" rukovanje novog američkog predsednika Donalda Trampa. Mnogi su ostali šokirani posle sastanka sa njim i čini se da mu niko po tom pitanju nije dorastao. Međutim, premijer Kanade Džastin Trudo uspeo je sve da demantuje.

Čudno rukovanje od 19 sekundi: Neobičan susret Trampa i Abea, japanski premijer zakolutao očima (FOTO) (VIDEO)

Poseta japanskog premijera Šinza Abea pala je u senku kada su svi počeli da kometarišu način na koje se Tramp rukovao sa njim, a potom i reakciju Japanca.

Tramp je, naime, zgrabio Abeovu ruku uz smeh od uha do uha i privukao ga k sebi. Nisu se rukovali ravnomerno, nego mu je Tramp poklopio ruku svojom i potapšao je nekoliko puta, kao da mu pokazuje ko je glavni u odnosu SAD i Japana.

Kada mu je Tramp pustio ruku, Abe je naočigled svih medija zakolutao očima i odmakao se od novog predsednika SAD.

Tramp je nakon toga podigao palčeve i na taj način poručio kako Abe ima “jake ruke” .

Slična situacija se ponavljala i ranije kada je Tramp imenovao svoje saradnike.

Na društvenim mrežama mnogi komentarišu da se novi američki predsednik rukuje kao gorila, dok su drugi blaži u svojim osudama i ističu da on samo pokušava da se predstavi kao alfa-mužjak.

Međutim, čini se da je Tramp prilikom posete kanadskog premijera Džastina Trudoa konačno naišao na nekog sebi ravnog.

Naime, kada je došlo do susreta, pa samim tim i rukovanja, čini se da je Trudo sve prilično dobro podneo i da je odlično parirao Trampu.

Svetski mediji prenose da nije bilo situacije "zgrabi i povuci", kao u prethodnim susretima koje je američki predsednik imao.

U šali kažu da izgleda da Džastin Trudo ima neke super moći, čim je uspeo da ostane imun na Trampovo rukovanje.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)