Bilo im je pakleno vruće, pa je smislio ubedljivo najgoru ideju leta za razhlađivanje i pustio dete da isproba (FOTO)

Svi su se upitali kako je balkon podneo takvo opterećenje, u prvom redu staklena ograda na koju je tolika količina vode izvršila veliki pritisak

Na društvenim se mrežama u ponedeljak se pojavila fotografija koja je posvedočila da su velike vrućine neke roditelje naterale da posegnu za drastičnim, ali i zastrašujuće opasnim metodama.

Majka ostavila svoje sinove na ulici i nikad se nije vratila po njih: Dečak (6) je čuvao bebu dok ih nisu našli, plakali su zajedno... (VIDEO)

Naime, jedan je od korisnika platforme Imgur objavio fotografiju dečaka koji se brčka u bazenu na balkonu. Jasno se vidi kako su preko površine balkona raširene vodootporne prostirke, pa je balkon ispunjen vodom kako bi se napravio bazen.

Svi su se upitali kako je balkon podneo takvo opterećenje, u prvom redu staklena ograda na koju je tolika količina vode izvršila veliki pritisak.

undefined

Gde je fotografija zabeležena i kako se ta avantura završila nije poznato, ali su se stotine korisnika opravdano zabrinule za sudbinu mališana koji je možda iskoristio odsustvo roditelja ili, još gore, tako nešto napravio uz njihov blagoslov.

(Telegraf.rs)