Kupili su stari autobus za 1.300 evra i od njega napravili pokretnu kućicu za putovanja: Kada zavirite unutra, bićete zapanjeni (FOTO)

Par ima troje dece, a autobusom su putovali širom Velike Britanije i Evrope

Svima ponekad dosadi da živi samo na jednom mestu, jer ljudi s vremena na vreme požele da putuju i obilaze svet. Kako bi udovoljili svojim željama Tom Granham i Kej Brnes su kupili stari autobus na ibeju za 1.360 evra, koji su potom preuredili u pokretnu kuću.

5 najlepših skrivenih plaža na svetu: Nestvarne su! Ko ode tamo, poželi da se nikada ne vrati (FOTO) (VIDEO)

Par potrošio 11.380 evra na njegovo preuređenje i od njega su uspeli da naprave udobnu pokretnu kuću kojom će putovati. Ovaj autobus sada ima tri bračna kreveta, kupatilo, čak i kamin.

- Kada smo tražili pokretnu kuću videli smo autobus i pomislili: "Zašto da ne"? Bio je savršeno rešenje za porodične odmore - rekao je Tom za Ladbible.

Par ima troje dece, a autobusom su putovali širom Velike Britanije i Evrope.

Za razliku od većine autobusa , ovaj se nije preterano kvario, ali je su u Švajcarskoj imali mali incident.

- To je bila prava noćna mora. Policija je uzela naše pasoše, pa nismo mogli da napustimo autobus zbog zakona koji imaju u toj zemlji. Morao sam da pozovem prijatelja da je vuče sve do kuće, a potom sam morao da zamenim i motor. Vozom smo se vratilil u Francusku, u Parizu smo posetili Diznilend, što se našoj deci svidelo. Oni baš vole da putuju autobusom - rekao je on.

Tom i Kej se sada pripremaju da prodaju svoju pokretnu kućicu, koja će se uskoro naći na ibijej, prenosi indy100.com.

(Telegraf.rs)