Marina je totalno zaludela svet: Lepotica može da se pretvori u bilo koju svetsku zvezdu jer zna čudesne trikove (FOTO) (VIDEO)

Čuveni Dejli Mejl je nahvalio Marinin rad, pa je čak na svojoj Fejsbuk stranici objavio video koji posvetio upravo njoj

Hrvatska šminkerka Marina Mamić je postala prava zvezda na Instagramu, a o njenom talentu je pisao čak i čuveni Dejli Mejl. Naime, ona može šminkom na učini čuda, pa čak i da učini da izgleda kao potpuno druga osoba, a specijalnost su joj poznate svetske zvezde.

Kako da postanete Bali-beg (VIDEO)

NASTAVAK HITA: Posle Seve, šminkerka se pretvorila u Karleušu (VIDEO)

Za nju je javnost čula kada je objavila snimak na kojem se vidi kako je uspela da šminkom pretvori sebe ni manje ni više nego u Džuliju Roberts. Snimak je postavila na Instagram, a bila je šokirana kada je videla da je taj isti video podelila i sama Džulija Roberts, čiji su 610.000 fanova bili oduševljeni.

- Bila sam u šoku jer se nisam nadala i onda sam počela da skačem i vrištim od sreće. Ovo je zaista velika stvar i ne mogu da opišem koliko sam srećna - rekla je Marina kad je saznala za potez glumice.

Međutim, ova poznata holivudska glumica nije jedina zvezda u koju se Marina transformisala.

Njen video u kom prikazuje svoju transformaciju u muzičara Drejka nedavno je objavljen i na nekoliko američkih portala, uključujući i LADBible, zbog čega je Marinin snimak postala viralan.

Marina je do sada bila kapetan i Džek Sperou, Rik, Deril, Niki Minaž, Kanje Vest, Kim Kardašijan i drugi, a za jednu transformaciju joj je potrebno čak 12 sati.

Čuveni Dejli Mejl je nahvalio Marinin rad, pa je čak na svojoj Fejsbuk stranici objavio video koji posvetio upravo njoj.

- Ona se može pretvoriti u bilo koga - napisali su oduševljeni Britanci uz snimke nekoliko Marininih transformacija.

Njihov video u samo sat vremena pregledan je skoro 200 hiljada puta, pa nema sumnje da bi ovo Marini moglo doneti velikI broj fanova.

(Telegraf.rs)