HIT PONUDA! Kupite kuću duhova za jedan evro! (FOTO)

Istina je da ne vredi mnogo, ukoliko je suditi po slikama, ali ova cena je za 110 metara kvadratnih kuće i 350 zemlje neverovatno povoljna. U zdanju se 50-ih godina prošlog veka desilo dvostruko ubistvo i od tada je prokleto

Francuski "iBej" imao je neverovatnu posetu nakon što su velike novinske agencije ove zemlje prenele vest da je na sajt postavljen oglas za prodaju uklete kuće u mestu Arbresle u oblasti Ron - Alp za samo jedan evro.

Istina je da je da kuća ne vredi mnogo, ukoliko je suditi po slikama, ali jedan evro za 110 metara kvadratnih kuće i 350 zemlje veoma je povoljno, u svakom slučaju.

"Maud 69620" osoba koja je postavila oglas ima svoje razloge za prodaju, maltene poklanjanje ovog zdanja. Sudeći po opisu na "iBeju", u kući se pedesetih godina prošlog veka desilo stravično ubistvo, nakon čega je navodno postala ukleta.

Opisujući ubistvo koje se održalo u njenim odajama, navedeno je da je ubijen par u čijem posedu je kuća tada bila. Nemilosrdne ubice bili su radnici koji su tragali za blagom koje je po mesnom verovanju bilo zakopano u kući. Ubistva nikad nisu bila potvrđena, jer leševi nikad nisu pronađeni. Vlasnici su nestali bez traga.

Na francuskim sajtovima pokrenuta je rasprava o autentičnosti oglasa, ali postoje oni koji ne bi uzeli kuću čak ni kada bi njima platili bogatstvo.

(M. R. / Foto: eBay.fr)