PAKLENE IGRAČKE: Krvavi zombi plišani medvedići (FOTO)

Umetnik Filip Blekmen dizajnirao je zombi plišane medvediće, a kako ističe, idealni su za plašenje dece, kao i za situacije kada treba da ostanete budni celu noć. "Samo ih poređajte po sobi", poručuje umetnik

Šta možete kupiti detetu koje gotovo ima sve? Noćne more, poručuje umetnik Filip Blekmen, koji je dizajnirao zombi plišane medvediće.

Ovo krajnje unikatno umetničko ostvarenje preti da zastraši decu i da ih svakako zauvek odvikne od igranja sa plišanim igračkama. Zombi medvedići prodaju se za 50 dolara po komadu, a umetnik poručuje da ovako nešto može skoro svako da proba da napravi i preplaši svog mlađeg brata ili sestru kao što je on uradio.

- Pokazao sam joj njenog omiljenog medvedića, samo je vrisnula i pobegla u sobu, bila mi je tako smešna - prepričava Filip situaciju sa mlađom sestrom.

Takođe, Filip često ističe da su ovi medvedići veoma korisni za situacije kada morate da ostanete budni celu noć. "Poređajte medvediće svuda po sobi i garantujem da nećete zaspati", poručuje ovaj umetnik.

Pogledajte foto-galeriju:

(I. D. / Foto: UndeadTeds.com)