HIT: Kafić koji zapošljava koze (VIDEO)

Pošto mužjaci ispuštaju snažne feromone, vlasnik kafića u Tokiju odlučio se za ženke, a broj mušterija je neverovatno porastao. Veliki broj njih dolazi i iz mesta nekoliko kilometara udaljenih od ovog grada, samo da bi videli koze

Hidemasa Otani, vlasnik tokijskog kafića koji se nalazi svega pet minuta od čuvene statue posvećene psu Hačikui, došao je na ideju da uvede koze u svoj lokal, nakon što je sa porodicom posetio Tajvan.

Tamo je, naime, primetio koliku popularnost ima kafić sa mačkama, koji gostima nudi druženje sa ovim umiljatim životinjama tokom ispijanja kafe.

- Kada sam video silnu sreću na licu moje ćerke dok se igrala sa mačkama, još jednom sam shvatio koliko životinje utiču na ljudsku relaksaciju - rekao je Otani, istog trenutka došavši na ideju da svoj kafić "ukrasi" kozama.

I bio je u pravu! Dve koze, koje sada žive u njegovom lokalu, vrtoglavo su povećale mesečna primanja, a zadovoljni su i gosti i zaposleni.

Pošto mužjaci ispuštaju snažne feromone, Otani se odlučio za ženke, a broj mušterija je neverovatno porastao. Veliki broj njih dolazi i iz mesta nekoliko kilometara udaljenih od Tokija, samo kako bi videli koze.

(Telegraf.rs)