BOLEST KAŠNJENJA: Ovaj čovek nigde nije stigao na vreme

Džima Dunbara devojke su čekale na prvom sastanku, gubio je poslove, na ručkove je dolazio pola sata kasnije, čak se na sahrane pojavljivao pred sam kraj

Otkad zna za sebe Džim Dunbar (57) nikad nije mogao da stigne u dogovoreno vreme, a prijatelji i porodica su uvek mislili da samo smišlja izgovore. Bio na pregledu kod doktora i dijagnostifikovana mu je bolest kašnjenja.

Džim Dunbar, iz Škotske, je ljudima govorio da nije njegova krivica što ne može da stigne na vreme, ali ga nikad nisu uzeli za ozbiljno. Čak i kao petogodišnjak je uvek kasnio u školu, na fudbalski utakmice i na odmore. Kao momak ga je pola sata čekala devojka na prvom sastanku, gubio je poslove, na ručkove je dolazio kasnije, čak se na sahrane pojavljivao pred sam kraj.

Džim je skoro odlučio da pokuša da stigne u bioskop na vreme. Znajući sebe i da će mu se kašnjenje isprečiti, dao je sebi 11 sati da pokuša da se organizuje da stigne na vreme. Znao je da film počinje u 7, ali uprkos najboljim namerama, u bioskop je stigao sa 20 minuta zakašnjenja.

(Telegraf.rs)