Bosanac tuži Maležanku zbog krađe sperme!

Maležanka je izbacila Ervina Ahbabovića iz kuće, uskratila mu pravo na ušteđevinu i porodični biznis, a priznala je da ga je iskoristila samo zbog njegovog "evropskog" semena

Bosanac Ervin Ahbabović (41) je tužio malezijsku ljubavnicu jer je iskoristila njegovu spermu da bi dobila dete sa evropskim genima.

Bosanski biznismen tvrdi da ga je bivša ljubavnica obmanula i zbog toga je podneo tužbu Vrhovnom sudu u Kuala Lumpuru, u kojem živi zadnjih 18 godina.

Prema njegovim izjavama, ucenjivala ga je samoubistvom ako je ostavi ili ne vodi ljubav sa njom. Počeli su da žive zajedno, a posle dve godine dobili su sina i verovao je da sve vodi ka braku.

Međutim, sve je krenulo nizbrdo od rođenja deteta i tad su počele svađe, a Ahbabović je rekao da je zbog želje za seksom njegove devojke pretrpeo mentalno i emotivno zlostavljanje. Ostao je sa njom u nadi da će se jednog dana venčati i pružiti detetu normalno okruženje.

Maležanka ga je kraju izbacila iz kuće i uskratila mu pravo na ušteđevinu i poslovanje u zajedničkoj kompaniji. Zabranila je Ervinu da viđa dete, i kako on tvrdi, priznala mu je da ga je iskoristila samo zbog sperme.

Ahbabović je rekao da se osetio uvređeno, emotivno slomljeno i poniženo njenom izjavom.

Bosanac sada traži novčanu nadoknadu u iznosu od 140.000 evra, a 1. oktobra počinje suđenje.

(Telegraf.rs)