Usvojili devojku, pa je terali da kopa sebi grob

- Idi iskopaj svoj grob. Briga me da li ćeš da umreš, niko te neće tražiti. Ti ionako nisi prijavljena ovde - rekla je nova mama devojčici sa dečjom paralizom koju su roditelji napustili nakon rođenja

Noru Gejtlej (26) su usvojili roditelji na Floridi, zatim su je dali nasilnoj porodici u Tenesiju, jer više nisu hteli da brinu o njoj.

Njeni biološki roditelji su je napustili nakon rođenja u Kini, u sirotištu je dobila dečju paralizu i mislila je da je najsrećnija devojčica kad se preselila na Floridu. Život u SAD je u početku bio "kao u snu", ali je ubrzo sve krenulo po zlu.

Roditeljima sa Floride je ubrzo bilo dosta Nore, optužili su je da je udarila njihovo dete i odlučili su da je daju drugoj porodici. Ona je sa 14 godina prešla da živi kod novih roditelja u Tenesi.

Nora kaže da je bila prisiljena da iskopa svoj grob i čisti pod četkicom za zube, nakon što ju je par koji ju je usvojio "prebacio" kod žene koju su upoznali na internetu.

- Idi iskopaj svoj grob. Briga me da li ćeš da umreš, niko te neće tražiti. Ti ionako nisi prijavljena ovde - ispričala je devojčica reči svoje nove mame.