RASKALAŠNO: Dva Rusa potrošila 150.000 evra na alkohol!

Milioneri su potrošili pravo malo bogatstvo na samo jednu noć provoda. Naručivali su flaše najskupljeg šampanjca i drugih alkoholnih pića, koja su na kraju ostavili nenpopijena

Rusi iz popularnog "Foksovog" rijalitija "Upoznajte Ruse" otvorili su prošle nedelje klub "Kič London" s ciljem da privuku ruske milijardere koji žive u Londonu, a koji im mogu doneti ozbiljnu zaradu. U opremanje kluba uloženo je 500.000 funti. Možda bi uložili i više da su znali da će samo u noći otvaranja povratiti oko petine novca.

Naime, dva mlada ruska milionera tridesetih godina su se oko ponoći pojavila u klubu, koji je već važio za najskuplje mesto u Mejferu, rešivši da tamo ostave "malo" bogatstvo.

Seli su svaki za svoj sto i naručivanje je krenulo. Ukoliko bi za jedan sto stigla flaša skupog šampanjca, drugi sto bi naručio dve flaše još skupljeg. Iako naizgled deluje kao takmičenje u tome ko će više popiti, vrlo brzo je postalo jasno da je tema večeri "Ko će skuplje popiti". Do tri ujutro račun je ukupno iznosio preko 130.000 funti, a piće nije popijeno do kraja. Fešta je privukla goste i brzo su se oformile grupe navijača uživajući u prizoru - što zbog tolike količine skupocenog pića, što zbog golih konobarica koje su ga donosile.

Drugi Rus je pobedio tesno, tek za 2.500 funti više. Jedan od gostiju navijača izjavio je da je to bila najbizarnija noć u njegovom životu, da je pobednik mahao računom kao svojim trofejom i da se takve noći ne dešavaju u Londonu. Osim ove.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)