GOLE ŽENE I PIŠTOLJI: Pogledajte kako se rasipa kralj Instagrama (FOTO) (VIDEO)

Den Bilzerian (32) je na Instagramu proglašen plejboj kraljem zbog svog raskalašnog života, ali niko ne zna za njegove osobine koje se kose sa bahatošću, niti za njegovo zdravstveno stanje

Den Bilzerian (32) iz Los Anđelesa je multimilionerska poker zvezda, proglašena plejboj kraljem Instagrama, nakon učestalog eksponiranja na ovoj društvenoj mreži. Naime, ovaj instagramski plejboj se razbacuje mačo fotografijama na kojima je okružen golim ženama, sportskim automobilima i pištoljima.

Na fotografijama koje svedoče o raskalašnom životu mogu se videti dva luksuzna automobila u garaži njegove vile u Los Anđelesu, sa tablicama na kojima piše "Gospodin koza" i "Si*aj ga", kao i arsenal polu-automatskog oružja sa komentarom "Moj najveći strah je da će neko provaliti u kuću, a ja neću moći da odlučim čime da ga ubijem"

Bilzerian opisuje sebe kao glumca, astronauta i seronju za svojih 100.000 pratilaca na Instagramu. On je navodno "težak" 100 miliona dolara, a najveći deo svog novca zaradio je na kocki, a svoju kockarsku veštinu razradio je još kao student na Univerzitetu u Južnoj Floridi.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)