Majka 13 sati bila zarobljena u fioci kreveta: Mislila sam da ću umreti, imala sam 4 operacije ruke

Kreveti sa mehanizmom postali sve opasniji

Foto-ilustracija: Shutterstock

Kler Montelo (39) mislila je da će umreti nakon što je 13 sati bila delimično zarobljena između dušeka kreveta i fioke. Bizarna nesreća dogodila se krajem januara u njenoj kući u Engleskoj, u trenutku dok joj suprug i troje dece nisu bili tu.

- Imamo bračni krevet sa mehanizmom da može da se podigne dušek, a ispod toga je velika fioka u kojoj držimo stvari. Htela sam da izvučem nešto kada je mehanizam popustio i ceo krevet mi je pao na ruku - priseća se Kler.

Ona kaže da je osetila kako joj se ruka bukvalno spljoštila, a potom ludački otekla. Od šoka i bola nije imala snage da sama podigne dušek, a kako je vreme prolazilo imala je sve manje snage. Nemoćna da se pomeri, čak i toliko da dohvati mobilni telefon, zarobljena je sedela 13 sati, sve dok joj suprug nije došao sa posla i pronašao je maltene bez svesti.

Kler je hitno prevezena u bolnicu gde su joj za samo dve nedelje uradili četiri operacije kako bi joj spasili ruku.

- Ne mogu da verujem šta se dogodilo, mislila sam da ću umreti. Nakon što se suprug vratio iz bolnice uzeo je sekiru i iseckao krevet u sitne komade - rekla je Kler.

Ona kaže da je od bolova povraćala najmanje 40 puta.

- Prvo sam urlala i vrištala sa nadom da će me neko čuti. Međutim, prvi komšija ima više od 90 godina i gluv je, a televizor mu je bio pojačan do maksimuma. Ne samo da on nije mogao da me čuje, niko nije mogao - rekla je nesrećna žena.

Kada je suprug stigao kući i pronašao je odmah je krenuo da podiže dušek, što je rezultiralo još većim problemom. Krv je tako naglo šiknula da je ruka bukvalno eksplodirala.

- Nisam sigurna da ću više ikad moći da koristim svoju levu ruku - kaže Kler.

Podsetimo, prošle godine je u Grčkoj stradao dečak nakon što ga je dušek preklopio i dete je ostalo zatvoreno u fioci kreveta. Mališan se ugušio.

(Telegraf.rs)