Svi na palubu! Krstarenje za sadomazohiste se ponovo održava uprkos koroni

Uprkos kašnjenju izazvanom virusom korona, čuveni Torčer Šip za ljubitelje lateksa ponovo plovi

Tomas Zigmund već 25 godina organizuje godišnje krstarenje "Torčer Šipa" ("broda za mučenje") na temu sado-mazohizma, kako bi fetiš entuzijasti imali priliku da obuku svoju najbolju lateks opremu i provedu noć zajedno.

Ovogodišnje krstarenje, koje je prvo odloženo, krenulo je iz Fridrihshafena u subotu. Događaj, na kojem je proteklih godina učestvovalo na stotine fetišista, sada je vraćeno u ograničenom kapacitetu zbog mera zaštite protiv koronavirusa.

- Na brodu je obično preko 600 ljudi, ovaj put biće ih oko 200 - objasnio je Zigmund. Prisutni su čekali da se ukrcaju na erotski brod za krstarenje, obučeni u gasne maske, mrežaste autfite, kožne čizme i još mnogo toga.

- To je samo nošenje maski, nošenje lateksa, neobične odeće, definitivno odeće koju ne možete da nosite svaki dan u restoranima, kafićima, u šetnji - izjavio je Zigmund.

Mnogi prijavljeni putnici su rešili da ne rizikuju tokom pandemije korona virusa, te su svoje rezervisane ulaznice sačuvali za "potpun ugođaj" sledeće godine.

- Neki ljudi su prebacili karte na sledeću godinu, mi smo im omogućili ovu priliku jer je tako ispravno - potvrdio je Zigmund.

Brod, koji se ustvari zove Minhen, ali je među "upućenima" poznat kao "Torčer Šip", plovi između Konstance i Fridrihshafena do sitnih noćnih sati.

(Telegraf.rs)