Ovaj čovek ima najmanji penis i nije ga briga: Dobio je i nagradu od 200 dolara! (VIDEO)

Takmičenje je bilo zamišljeno tako da svih pet kadinadata prodefiluju u nekoliko odevnih kombinacija i odgovore na "teška" pitanja baš kao misice

Nagradu za najmanji penis na takmičenju koje je održano u američkom Bruklinu dobio je Nik Giloran (27), momak iz Kvinsa. Uz nimalo laskavu titulu, dobio je i novčanu nagradu od 200 dolara.

Neobično takmičenje u Muzeju: Prokuplje se dosetilo kako da privuče posetioce, a ideja uključuje selfi (FOTO)

Takmičenje je bilo zamišljeno tako da svih pet kadinadata prodefiluju u nekoliko odevnih kombinacija i odgovore na "teška" pitanja baš kao misice. Neki od takmičara su zbog stida pokrili lice maskama.

Nakon poslednjeg defilea u kupaćim gaćama, Giloran je odneo pobedu. U publici je bilo više od 100 ljudi, a momak iz Kvinsa proglašen je pobednikom uz pesmu "Tiny Dancer" Eltona Džona.

- Radujem se što sam pobedio. Veličina penisa nije bitna za ono što je muškarac kao osoba, niti je bitan u vezi. Ponosan sam na svoj polni organ. Prijavio sam se na takmičenje kako bi napravio dobar šou za publiku. Čini mi se da je upalilo - izjavio je pobednik takmičenja.

Pobednik Giloran, koji inače, radi kao dostavljač, izjavio da će novcem od nagrade izvesti devojku koju je upoznao malo pre takmičenja.

Video snimak pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)