Brutalna osveta prevarene žene: Saznala da je muž imao seks sa drugom, a onda je uzela malj i ciglu... (VIDEO)

Bili su deset godina u braku...

Kada je saznala da je vara suprug s kojim je deset godina u braku, jadna žena nije htela da mu ostane dužna. Ne, nije i ona njega prevarila, već je odlučila da mu se osveti na 'bolniji' način.

Bankar saznao da ga žena vara već 10 godina, a onda je napisao pismo i naterao mnoge da se zamisle

Video koji se pojavio na internetu brzo se proširio i postao viralan, a prikazuje ženu koja se sveti svom nevernom mužu i to preko njegovog limenog ljubimca.

Žena je, čini se, čula kako je suprug vara budući da je rekla kako bi njegov glas prepoznala bilo kad i bilo gde. Zbog toga je prvo bacila ciglu na suprugov BMW i razbila mu vetrobransko staklo, a onda je nastavila da se sveti udarcima maljem.

– U braku sam deset godina, u životu nikad nisam razbila šoljicu ili tanjir. Nećeš se vratiti kući u ovom automobilu niti ćeš prodati svoju prikolicu. Toliko te je koštala ta jedna noć – poručila je ljutita žena svome suprugu i kazala kako se nada da je "njegova prevara bila vredna ovoga".

Na Jutjubu je osvanuo i drugi video u kojem se prikazuje koliku je štetu povređena žena napravila na suprugovom automobilu.

Nakon svega jasno je da će idući put sigurno dobro promisliti da li će biti neveran.

(Telegraf.rs)